Corporate fashion voor een professionele uitstraling

Suit-Up-zwart-copy

Al een tijdje ben ik bezig met het professioneler maken van mijn bedrijf. Het begint natuurlijk intern met het verscherpen van de regels en al dat soort dingen. Nu was ik bezig met de professionele uitstraling naar de klant toe. Mijn verkopers gaan namelijk vaak langs bij klanten om diensten en producten aan te bieden. Het stoorde mij wel dat mijn verkopers niet altijd even netje op het werk aankwamen. Als werkgever kan ik ze niet verplichten om kleding voor het werk te kopen en daarom ga ik mij concentreren op de corporate fashion.

Allemaal in hetzelfde kostuum

Wat ik heel erg belangrijk vind is dat het personeel met dezelfde functie dezelfde kleding draagt. Zo wordt er voor gezorgd dat iedereen dezelfde uitstraling heeft en dat er onderscheid kan worden gemaakt door de kleding.

suit up now logoVoor de corporate fashion heb ik het bedrijf Suit Up ingeschakeld. Het bedrijf is gespecialiseerd in bedrijfskleding. Mijn personeel moest namelijk een pak aangemeten krijgen dat niet snel slijt en er ook nog eens professioneel uitziet.

Qua prijs is Suit Up ook heel erg goed, omdat ze zoveel keus hebben. De adviseur heb ik verteld wat ik wilde en deze heeft mij verteld wat het slimste was om te doen. Toen ik de keuze had gemaakt heb ik de kostuums direct besteld.

Collectie-Formeel-300x189Toen de pakken binnenkwamen was het personeel helemaal enthousiast. Bij sommige personeelsleden moest nog het een en ander worden vermaakt aan de pantalons en het jasje. Gelukkig kon dit worden gedaan bij de plaatselijke kleermaker.