Dubbelwandig rookkanaal online bestellen

veiligrookkanaal-weblogo-black-small

schoorsteenkap-k100-2Voor een opdracht van een klant ben ik op zoek gegaan naar een dubbelwandig rookkanaal. De klant had namelijk specifieke eisen voor een bepaalde gaskachel en daarvoor moest er wel een dubbelwandig rookkanaal worden aangeschaft. Normaal bestel ik alleen standaard rookkanalen dus ik moest wel zeker dat deze goed zouden zijn.

Vast adres

Omdat ik vaker rookkanalen moet bestellen heb ik hier een vast adres voor. Bij deze webshop bestel ik altijd de rookkanalen, omdat ze een groot aanbod hebben. De merken die worden verkocht zijn van hoge kwaliteit, maar de prijs is ontzettend scherp vergeleken met concurrenten.

200 isoductHet stond mij nog bij dat op deze website dubbelwandige rookkanalen van Isoduct verkocht worden. Naar het merk Isoduct was ik explicit op zoek, omdat dit het enige merk is dat dubbelwandige rookkanalen verkoopt die niet beschermd hoeven te worden met een extra laag. De rookkanalen van Isoduct hebben een speciale vorm van isolatie. Het isolatie materiaal zorgt er voor dat hitte en rook snel en goed wordt afgevoerd.

Op de website kon ik makkelijk zien wat het rookkanaal ging kosten en daarom heb ik deze direct besteld. Zoals altijd ging het bestellen heel erg makkelijk. Via de mail heb ik een bericht ontvangen waarin stond waneer ik de bestelling kon ontvangen.

De bestelling kwam zelfs voor de leverdatum aan en daar was ik heel erg blij mee. Met de opdracht ben ik nog druk bezig, maar zoals het er nu uit ziet gaat alles helemaal goed komen.

Wederom ben ik tevreden met de website!