Een duurzaam tuinontwerp dankzij hovenier Boxtel

hovenier

hovenier

Duurzame lifestyle

Zoals jullie misschien weten, hecht ik veel waarde aan een duurzame levensstijl. Voor mensen die zich daar niet echt iets bij kunnen voorstellen; ik hou rekening met het gebruik van biologische materialen, en zorg altijd dat de producten die ik eet zijn verbouwd op een manier waarbij er rekening is gehouden met zowel de aarde als alles dat erop leeft. In mijn tuinontwerp vond ik het daarom ook erg belangrijk dat er geen chemicaliën gebruikt zouden worden bij de aanleg of het onderhoud en dat er duurzame of biologische materialen gebruikt zouden worden. Ik kwam hovenier Boxtel tegen, hij werkt bij Van De Ven en zei dat zij dat absoluut voor mij kunnen doen! Zij zijn in Nederland wel meer mensen tegen gekomen die zulke waarde hechten aan een duurzaam ontwerp en kunnen daar eenvoudig rekening mee houden. Ik besloot hovenier Boxtel op zijn woord te geloven en maakte een afspraak met Van De Ven.

hovenier

Bewust tuinieren

De tuinmannen waren al snel bereid mij te helpen, en hebben mij ook nog het een en ander geleerd over tuinieren. Nu kan ik dus ook zelf bewust gaan tuinieren, zonder dat daar chemische zooi aan te pas hoeft te komen. Zo behoud ik mijn planten en bloemen altijd gezond en kan er nog jarenlang van alles groeien op mijn stukje grond!

Wie van jullie heeft zich ook verdiept in een bewuste en duurzame lifestyle? Het lijkt mij erg leuk daar eens over te sparren en te horen wat jullie er mee doen!