Goede ervaringen met Magneet Interieurs

Wonen-MagneetVorige maand heb ik bij Magneet Interieurs prachtige meubels gekocht. Ik kwam bij hun terecht via een goede vriendin van mij die ook regelmatig wat besteld bij hun. Zij is een vaste klant bij jullie. Toen ik op de website aan het kijken was, kon ik haast geen keuze maken. Er was zoveel keuze uit verschillende soorten meubels, kleuren en maten. Uiteindelijk heb ik telefonisch contact met ze opgenomen en gevraagd om advies, want ik wist het echt niet. Ik was het toen helemaal eens met de mevrouw aan de telefoon. Op de website heb ik ze toen besteld en binnen vier dagen kwamen ze de meubels al bezorgen. Ze beschikken dus over een fantastische service!

Echt een aanrader. Slapen-Magneet

Wat me opviel was dat alles zo goed geregeld is bij dit bedrijf. Ze besteden veel aandacht aan je en daar hecht ik veel waarde aan. Ook het online betalen ging me goed af. Alles was duidelijk aangegeven en erg veilig. Het is daarom ook echt een aanrader om eens een kijkje te nemen op de website van Magneet Interieurs. Als je er niet uitkomt net zoals ik, dan kan je ook telefonisch contact opnemen en vragen om informatie.

VERDON-OAK-ZO_24866-DEF-roomshot-445x350