Ik heb en goede ooglidcorrectie gehad!

logo-kliniek-veldhoven

ooglidVoor mijn baan is het belangrijk dat ik mij goed kan concentreren en dat mijn ogen goed functioneren. De laatste tijd had ik gemerkt dat ik steeds meer last van hoofdpijn had. Naar mijn mening kwam dit door mijn zware oogleden. De spieren rondom mijn ogen voelde af en toe gespannen aan. Op een gegeven moment was het zo erg dat ik er maar mee naar de dokter ben gegaan.

Plastisch chirurg

Mijn oogleden hingen niet helemaal over mijn ogen heen, maar het kostte wel veel moeite om mijn oogleden om hoog te houden. Toen ik langs de dokter ging heeft hij hier naar gekeken en mij aangeraden om een ooglidcorrectie te nemen. In het begin leek het mij niks, maar nadat ik meer informatie had verzameld bleek dit een goede oplossing voor mij te zijn.

Voor de ooglidcorrectie moest ik eigenlijk wel langs bij een plastisch chirurg wat ik wel een beetje apart vond. Bij een plastisch chirurg zag ik iemand voor mij die mensen helemaal plat spoot met botox etc.

Kliniek-300x225Toen ik op zoek ging naar een goede kliniek kwam ik al snel terecht bij Kliniek Veldhoven. De kliniek stond heel erg goed aangeschreven en op verschillende websites had ik al gelezen dat mensen hier positieve ervaringen hebben gehad.

Na mijn intake gesprek heb ik besloten om toch iets aan mijn oogleden te laten doen. De behandeling bestond uit twee kleine ingrepen en het proces voor het helen verliep ook goed. Sinds de behandeling heb ik ook geen last meer van die vervelend hoofdpijn!