Ik vind coaching in Helmond erg prettig

coaching in Helmond

Al een tijdje had ik het gevoel dat ik de weg kwijt was. Het klinkt misschien suf, maar dit kan iedereen overkomen. Uiteindelijk bleek coaching in Helmond voor mij een goede oplossing. Daar vertel ik je graag meer over! Iedereen heeft verschillende fases in zijn of haar leven. Daarbij hoort een stabiele fase, waarin alles in balans is. Je hebt je studie afgerond, een goede baan, een leuk sociaal leven. Maar wat er ook bij hoort is een onstabiele fase. Zoals dat je tussen twee banen in zit, je een tijdelijke woning hebt. Geen goed contact hebt met vrienden of familie. Dit was mij overkomen en dat maakt niets uit natuurlijk. Toch voelde ik mij daar slecht bij, want ik had geen uitzicht op verbetering. Online ben ik gaan zoeken en toen zag ik Holistisch Centrum Brabant voorbij komen. Zij bieden op spiritueel, mentaal en fysiek niveau verschillende therapieën aan. Met hen ben ik in gesprek gegaan. Al snel besloten we dat een coach mij verder zou kunnen helpen.

coaching in Helmond

Ook coaching in Helmond krijgen?

Hoewel coaching in Helmond ook een soort therapie is, was het duidelijk dat ik geen ellenlange therapiesessies nodig had. Een coach geeft handvatten en biedt oplossingen waar je zelf al langer vast zit. Het was voor mij erg prettig. De coach leek meer een vriend die interesse toonde. Door te praten en in kaart te brengen wat er ontbrak, kon ik zelf bepalen wat ik kon doen voor verbetering. Het leek alsof er een wereld voor mij open ging! De ervaring was erg positief en die gun ik echt iedereen. Dus heb jij ook een onstabiele fase, of wil jij op bepaalde vlakken in het leven het inzicht van een ander? Vraag dan eens naar de mogelijkheden bij Holistisch Centrum Brabant. In een handomdraai helpen zij jou verder.

coaching in Helmond