Mijn taak was: bierglazen bedrukken

glazen

bierglazen bedrukken

Ik had laatst een verjaardag samen met een vriend van mij gevierd. Omdat wij vrijwel allebei dezelfde vrienden hebben, leek het ons leuk dit buiten te vieren. Al onze vrienden zijn dan ook erg actief en dus hadden we ook een aantal spellen bedacht. Op deze wijze kon iedereen zich vermaken en zou het een leuke middag worden. Naast verschillende activiteiten hadden we ook nog een barbecue en tap geregeld. Hiervoor moest wij zelf echter de glazen regelen. Dit was dan ook mijn taak en zodoende ben ik online gaan kijken naar een website. Zelf had ik dan ook als wens bierglazen bedrukken. Zo wilde wij een foto van ons beide op het glas zetten. Echter was dit een te makkelijk gedachten. Zo had ik contact gezocht met meerdere websites en telkens werd ik teleurgesteld. Dit was in ieder geval totdat ik uitkwam bij maxilia.nl.

Het feest was uiteindelijk zeer geslaagd

maxilia

Hier heeft Maxilia dan ook zeker een bijdrage aan geleverd. Via deze website is het dus mogelijk snel en eenvoudig bierglazen bedrukken. Voordat ik alle glazen overigens binnen kreeg, ontving ik thuis een een proefversie. Zo kon ik het bierglas eerst met eigen ogen bekijken en vervolgens liet ik het glas ook aan mijn vriend zijn. Toen we beide eenmaal tevreden waren hadden we de hele bestelling van 100 glazen laten bestellen.

glazenZoals ik al zei was het feest zeer geslaagd. Ik denk dan ook wel dat dit één van de gezelligste middagen ooit was! Dus zoek jij nog bedrukte producten? Ga dan snel naar hun website.