Over mij

Zoals vele andere vrouwen houd ik mij graag bezig met mode en lifestyle. Ik vind het erg leuk om bijvoorbeeld met vriendinnen te discussiëren over bijvoorbeeld kleding. Maar ook over alles wat te maken heeft met het interieur van je woning. Daarom ben ik op het idee gekomen om dit blog te starten, op deze manier kan ik alle ervaringen die ik op doe lekker van mij afschrijven. Ik deel niet alleen mijn eigen ervaring maar ook die van mensen om mij heen. Op deze manier kan ik anderen misschien op een goed idee brengen met daarbij ook nog eens het juiste adres.

Ik houd er zelf ook van als ik een goede tip van iemand krijg en daarom vind ik het natuurlijk ook erg leuk om deze te delen.

Regelmatig krijg ik de opdracht om voor iemand naar iets op zoek te gaan, denk aan zakelijke opdrachten zoals bedrijfskleding of privé, als er iemand een feest heeft bijvoorbeeld, en hier gepaste kleding voor zoekt. Maar ook als het gaat om een idee voor een woning, ook dan kan ik mij erg goed uitleven. Ik heb het vermogen om goed te luisteren naar iemand zijn smaak en of wens. En hierdoor weet ik mensen echt te verrassen.

Daarom hoop ik jou als lezer ook te verrassen met mijn blogs!