Rollator Lichtgewicht

rollator-easy-going-light-blauwVerademing

Nadat mijn vader zich vele keren had lopen ergeren, vertelde hij ons er eindelijk een keer over en keken we samen uit naar een rollator lichtgewicht. Die hij nu had was niet te tillen, zei hij, wanneer hij weer eens een hogere stoeprand op wilde. Wat een ellende lijkt me dat, als je bijna geen kracht in je armen meer hebt!

Die rollator lichtgewicht die we nu voor hem hebben aangeschaft is toch stukken beter. En zo wendbaar ook, af en toe staat hij een beetje uit te sloven voor zijn kleinkinderen. Het is ook best een komisch gezicht als je dat karretje voor mijn vader heen en weer ziet gaan, je zou bijna verwachten dat hij het de lucht inwerpt.

rollator-design

rollator-lightKosten

De kosten vielen gelukkig ook reuze mee. Er zijn rollators lichtgewicht waarmee winkeliers echt misbruik maken van je portemonnee. Natuurlijk wil iedereen zo’n lichtgewicht hulpmiddel, denkt men zeker. In eerste instantie lieten wij ons dan ook niet verleiden tot een aankoop via een van de duurdere hulpmiddelenwinkels.

We hadden de vorige rollator bij een kringloopwinkel gekocht, want ach, het zou maar tijdelijk zijn, had mijn vader gezegd. Maar nu bleek dat hij er toch wel erg veel profijt van had én niet meer van die lelijke valpartijen had, gingen we nog eens verder kijken. Super!