Sieraden groothandel Mengatrading is een echte aanrader!

logoZoals mijn trouwe lezers van mij weten hou ik er erg van om goede tips te krijgen. Van tijd tot tijd deel ik ook een tip met jullie. Vandaag gaat deze over sieraden en deze moet je echt bij mengatrading.nl kopen. Ikzelf bestel hier nu al een tijdje en het bevalt mij tot nu toe nog heel goed. Bij deze sieraden groothandel kun je overigens nog veel meer kopen zoals: schoenen, tassen, riemen, hoeden, zonnebrillen etc. Het assortiment is dus heel groot, iets wat ik enorm op prijs stel. Het is handig dat je meerdere dingen kunt kopen op één website. Bovendien is alles wat er op de website getoond wordt direct leverbaar. Zo had ik laat een bestelling geplaatst van een tas en een armband, de totaalkosten waren iets meer als 50 euro en zo was de levering dan ook gratis. Wat ook makkelijk aan Mengatrading is dat zij een showroom hebben. Ik zal jullie hier meer over vertellen.

02e14565efb3ce2498d7494553ee9cf0

Showroom in Valkenswaard

06db1e6162aafbb1018cda8d23b7defaSieraden groothandel Mengatrading heeft voor hun klanten ook een showroom in Valkenswaard. Ik ben hier zelf al meerdere malen geweest omdat ik iemand ben die graag alles met eigen ogen bekijkt. Natuurlijk kan ik de accessoires wel bestellen van de site en dan weer terugsturen. Maar omdat zij zoveel aanbieden is het eenvoudiger om alles eerst even in het echt te zien. Ik vind dat wanneer je iets online koopt, het er in het echt soms wat anders uitziet. Deze cash en carry showroom is zes dagen in de week geopend. Hier ligt dan ook grotendeels het hele assortiment. De tip die ik laatst mee kreeg van een medewerker is om de artikelen van te voren eerst te selecteren op de website, zo kunnen zij het alvast klaar leggen. Zo hoef je dus niet alles af te gaan en kun je direct alles bekijken. Ik vind dat firma dan ook een echte aanrader is en hoop dat jullie mijn tip gaan volgen.