Thalgo een geweldig product voor ieder huidtype

Thalgo

Wat ben ik blij dat ik over ben gestapt op het merk Thalgo. Vooral omdat ik al jaren bij de specialistenThalgo liep met huidproblemen. Elke keer na zo een bezoek had ik mijn kast weer vol staan met spullen. Het ene zalfje zal nog beter moeten werken dan de andere. Echter was mijn ervaring heel anders, want geen enkel zalfje hielp tegen mijn huidproblemen. Op een gegeven moment werden de huidklachten zo erg dat ik de deur niet meer uit wilde gaan. Mijn schrale, rode gezicht was niet toonbaar. Althans dat idee had ik zelf. Want zodra ik naar buiten liep en onder de mensen kwam, zat iedereen mij aan te kijken.

Mijn probleem werd alleen maar erger en daarom wilde ik niet meer naar buiten. Best wel dom, maar ik had er genoeg van om steeds zo te worden aangekeken.

Dankzij Thalgo is mijn zelfvertrouwen weer terug gekomen

ThalgoVroeger was ik altijd een zeer sociaal mens en was regelmatig in de stad te vinden. Gewoon gezellig met een paar vriendinnen wat gaan drinken of gaan shoppen. Maar de laatste tijd verzon ik allerlei smoesjes om maar niet de deur uit te hoeven gaan. Tot een vriendin een keer bij mij op visite kwam. Zij had een cadeautje voor mij meegenomen. Hierin zaten producten van de Thalgo Cold Cream lijn. Een zeer fijne zalf die ervoor heeft gezorgd dat mijn huid er weer stralend uit ging zien. Had ik dit product maar eerder ontdekt, dan had dit mij heel veel ergernis en ellende bespaard kunnen blijven.

Heb jij ook een huid die extra aandacht nodig heeft in de vorm van een zalf, kijk dan op de site van de Beautyfashionshop. Hier kan je per huidtype zien welk product bij jou zal passen. Mij heeft dit merk enorm geholpen, want mijn huid voelt zacht aan.