Traprenovatie, heb je daar wel eens aan gedacht?

Traprenovatie, is waar ik het vandaag over wil hebben. Omdat mijn vriend en ik graag klussen in onze woning, en wij de gang benden en boven helemaal hebben opgeknapt en gemaakt naar ons zin, past de donker- eiken trap (die tevens beschadigd is) niet meer bij de rest. Dus ik ben mij is gaan oriënteren in de mogelijkheden die er zijn voor onze trap. Op de site, stairz.nl zag ik dat zij renovatie kunnen uitvoeren en deze maken zoals jij dat wilt. Ik bedacht mij direct dat dit zeker iets zou zijn voor ons. 

De trap is een echte eyecatcher geworden

Toen mijn vriend die dag thuis kwam uit zijn werk en wij samen aan het eten zaten, begon ik over de traprenovatie. Ik liet hem de site zien en eigenlijk zag ik direct al aan zijn gezicht dat hij dit net zo’n goed plan vond als ik. Enfin, wij konden een afspraak maken wanneer het ons uit kwam. De trap is eigenlijk nog mooier geworden dan wij hadden verwacht. Nu is die eerder nogal verouderd en lelijk uitziende trap zelfs een heuse eyecatcher  geworden! Mensen die nu bij ons op visite komen vragen direct of wij een nieuwe trap hebben. Daarom mag dit bericht absoluut niet ontbreken op mijn site. Wat deze goede tip is zeker een om te delen met de bezoeker van mijn site, kijk daarom zelf eens om te zien wat ik bedoel.