Wat is makkelijker dan een bestelauto leasen

Wat is makkelijker dan een bestelauto leasen. Elke maand weet je precies welk bedrag je moet gaan betalen en bij de eerste aanschaf hoef je geen extra kosten te betalen. Bij de aankoop van een nieuwe auto moet je meteen veel geld ineens betalen, soms is dat geld hard nodig voor andere meer belangrijke zaken. Zelf ben ik de eigenaar van een lunchroom die tussen de middag verschillend belegde broodjes naar bedrijven en particulieren brengt. Merendeel is het allemaal in de buurt van waar mijn bedrijf zit, maar heel af en toe moet ik hiervoor de stad uit. In de buurt is het allemaal wel te doen op een brommer, maar gezien de slechte weersomstandigheden die we vaak in Nederland hebben is het fijner om dit in een auto rond te kunnen brengen. Ik ben dan ook helemaal tevreden over de mogelijkheid dat ik de keuze heb gemaakt voor een  bestelauto leasen. Natuurlijk moet er eerst bekeken worden of ik wel een leasecontract mag aan gaan, maar zodra ik de goedkeuring binnen heb is de rest zo geregeld. Bij Finalease hebben ze genoeg auto’s staan om een keuze uit te maken, en ik hoefde er dan ook niet lang over na te denken welke auto ik graag wilde leasen. Binnen een week was alles rond en kon ik mijn auto ophalen. 1

Super auto

Nog nooit heb ik in zo een geweldige auto gereden, ik heb er spijt van dat ik dit niet jaren eerder heb gedaan. In één woord geweldig! 1 (1)