Woning ontruiming voor mijn moeder!

Seniorenhulp

Mijn moeder is momenteel te oud om op der zelf te wonen. Zodoende hebben wij in overleg met alle broers en zussen het besluit genomen om onze moeder in een verzorgingstehuis te plaatsen. Het vinden van een goed verzorgingstehuis was een hele klus, maar gelukkig vonden wij deze al binnen enkele weken. Na het vinden van een verzorgingstehuis moest mijn moeders oude woning ontruimd worden. Onder de zoekterm woning ontruiming ben ik een kijkje gaan nemen op het internet. Met de intentie een gespecialiseerd bedrijf te vinden vinden in woning ontruiming.Binnen no time belandde ik dan ook op de website van Senioren hulp!

Seniorenhulp

Meer informatie

Eenmaal terecht gekomen op deze website las ik de aangegeven beschrijvingen nauwkeurig. Seniorenhulp is een bedrijf dat al jarenlang huizen ontruimd voor oudere en overleden mensen. De prijzen hiervan zijn zeer voordelig! Zie hieronder alle mogelijkheden voor het ontruimen van woningen;

  1. Selecteren en transporteren van achtergelaten bruikbare en/of dierbare goederen
  2. Het verwijderen van niet bruikbare goederen en deze veilig afvoeren op een milieuvriendelijke manier
  3. Demonteren van niet originele problemen  aan vloeren, plafonds en muren als voorbeeld: losse schroeven
  4. Het verwijderen van plavuizen en het herstellen van vloeren
  5. Kleine en grote herstelwerkzaamheden zoals behang verwijderen, schilderwerk en dergelijke

Na het zien van deze mogelijkheden nam ik het besluit Seniorenhulp in te schakelen. Voor een zeer schappelijke prijs zijn alle bruikbare goederen verzonden naar mijn moeder in het verzorgingstehuis, alle niet bruikbare goederen zijn op een milieuvriendelijk wijze verwerkt. Bent u opzoek naar hulp voor een ouder persoon bij het ontruimen van huizen? bekijk dan de bovenstaande website!

Klussen